Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Partnerünk!

Biztosak vagyunk benne, hogy számos ilyen jellegű megkeresést kap napjainkban, hiszen mindannyian felelősen gondolkodva szeretnénk legyőzni a nehézségeket. Megítélésünk szerint a sikerhez az is hozzájárulhat, ha összefogunk és támogatjuk egymást megértéssel, következetességgel, türelemmel, kommunikációval.

Cégünk maximálisan elkötelezett Partnerei irányába, ezért szeretnénk azt a tájékoztatást megadni, hogy mi is mindent elkövetünk az egészség megőrzéséért és az Önök üzleti elvárásainak teljesítéséért.
Munkatársainkkal felkészültünk a nehézségek kezelésére minden tekintetben. Ki lett alakítva egy professzionális informatikai és kommunikációs rendszer, amely az otthoni munkavégzés esetén is teljes mértékben a megszokottal azonos szintet biztosít az üzletmenethez.
Készletállományunkat már korábban megnöveltük, számos olyan forrást biztosítottunk, amivel a szállítások lassulása mellett is folyamatosan meg tudunk felelni az Önök igényeinek.

Előre is megköszönjük, ha ajánlatkéréseiket, rendeléseiket, emailen, telefonon, webáruházunkban adják le. Szükség esetén a házhoz szállítást is biztosítjuk. Közös érdekünk, hogy a folyamatosan megjelenő intézkedéseknek, előírásoknak és javaslatoknak megfelelően figyeljünk egymásra.

A gyors és pozitív változásokban bízva kívánunk jó egészséget és sikereket a nehézségek közepette is!

Tisztelettel és köszönettel:

Metmark Kft. csapata