Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GALAMBRIASZTÓ / 2 tüskés szalagra rögzített / 2 mm / 1000 mm / 1.4301

Cikkszám: GAR4SZ2T2
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Metmark Kft.
Árak megjelenítése

Leírás és Paraméterek

A TERMÉK

A kéttüskés szalagra rögzített galambriasztó rozsdamentes acélból készül. (Anyagmin.: 1.4301 , volt KO33) A V alakú, 2 mm átmérőjű tüskéket 50 mm-enként egy rozsdamentes acél szalagra hegesztik fel. Az acélszalag szélessége 20 mm és rögzítés céljából 10 furattal lett ellátva. A tüskék csúcsai közötti fesztáv 65 mm, a tüskemagasság 105 mm. A termék hossza 1 m. A lefedési szélesség kb. 115 mm.

AZ ELV

A termék rozsdamentes acélból készül, így a korrózióállósága magas szintű, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhető, ezért a galambok sérülése sem jellemző. A termék egy lemezollóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELŐNYÖK

A kéttüskés riasztó a termékeink közül a keskenyebbik kivitel. (szélesebb kivitelt lásd: Négytüskés galambriasztó) Felhasználható ablakpárkányokon, mellvédeken, falkiszögelléseken, erkélykorlátokon tehát olyan helyeken, ahol keskeny felületeket kell lefedni. A védeni kívánt felületen optimális védelmet nyújt.

A FELSZERELÉS

A szalagra rögzített galambriasztó egy illetve több sorban szerelhető fel vagy kombinálható a Négytüskés galambriasztóval is. A teljes felület lefedése esetén a “mögérepülés” elkerülhető és a galambok letelepedése lehetetlenné válik. A szalagra rögzített riasztó rögzítése a felületre történhet rozsdamentes csavarokkal, szegecsekkel a lemezen elhelyezett furatokon keresztül, vagy történhet ragasztással, melyhez speciális ragasztót ajánlunk.

0,26 kg/db
Termék címkék: galambriasztó