Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GALAMBRIASZTÓ / 2 tüskés huzalra rögzített / 2 mm / 1000 mm / 1.4301

Cikkszám: GAR4HU2T2
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A TERMÉK

A Kéttüskés huzalra rögzített galambriasztó rozsdamentes acélból készül (anyagminőség: 1.4301 , volt KO33).  A V alakú, 2 mm átmérőjű tüskéket 50 mm-enként egy rozsdamentes acél huzalkeretre hegesztik fel. A két párhuzamosan futó huzal távolsága 16 mm. A tüskék csúcsai közötti fesztáv 60 mm, a tüskemagasság 105 mm.  A termék hossza 1 m.  A lefedési szélesség kb. 110 mm.

AZ ELV

A termék rozsdamentes acélból készül, így a korrózióállósága magas szintű, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhető, ezért a galambok sérülése sem jellemző. A termék egy lemezollóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELŐNYÖK

A Kéttüskés riasztó a termékeink közül a keskenyebbik kivitel. (szélesebb kivitelt lásd: Négytüskés galambriasztó) Felhasználható ablakpárkányokon, mellvédeken, falkiszögelléseken, erkélykorlátokon tehát olyan helyeken, ahol keskeny felületeket kell lefedni. A védeni kívánt felületen optimális védelmet nyújt.

A FELSZERELÉS

A huzalra rögzített galambriasztó egy illetve több sorban szerelhető fel vagy kombinálható a Négytüskés galambriasztóval is. A teljes felület lefedése esetén a “mögérepülés” elkerülhetõ és a galambok letelepedése lehetetlenné válik. A huzalra rögzített riasztó rögzítése rozsdamentes rögzítő lapkák segítségével történik, melyeket rozsdamentes csavarokkal és dübelekkel lehet a felülethez erősíteni. Bizonyos felületekre a rögzítéshez használható műanyag kábelkötöző szalag vagy AWAB bilincs is. A huzalra rögzített galambriasztók ragasztóval történő rögzítése nem lehetséges.

0,19 kg/db
Termék címkék: galambriasztó