Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mechanikus galambriasztás

TÜSKÉS GALAMBRIASZTÁS

ELV

A termék rozsdamentes acélból készül, így a korrózióállósága magas szintű, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhető, ezért a galambok sérülése sem jellemző. A termék
egy lemezollóval a kívánt méretre vágható.

ELŐNYÖK

A tüskés riasztó felhasználható ablakpárkányokon, mellvédeken, falkiszögeléseken, erkélykorlátokon, tehát olyan helyeken, ahol keskeny felületeket kell lefedni. A védeni kívánt felületen optimális védelmet nyújt.

FELSZERELÉS

A tüskés galambriasztók egy illetve több sorban szerelhetők fel vagy kombinálhatók egymással. A teljes felület lefedése esetén a „mögérepülés” elkerülhető és a galambok letelepedése lehetetlenné válik. A tüskés riasztó rögzítése a felületre történhet rozsdamentes csavarokkal, szegecsekkel a lemezen elhelyezett furatokon keresztül, vagy ragasztással, melyhez speciális ragasztót ajánlunk.

MADÁRHÁLÓ

ELV

A hálót a védendő felületre, illetve az elé kifeszítve a madarak berepülése és letelepedése kivédhető. A perlonháló UV, és időjárás álló, víztaszító anyagból készül. A tekercsből egy ollóval a kívánt méretre vágható.

ELŐNYÖK

A háló áttetsző anyagból készül, ezért kifeszített állapotba is alig észrevehető. Élettartama igen hosszú.

FELSZERELÉS

A leszabott méretű hálót rozsdamentes acél huzalhoz rögzítve a védeni kívánt felületre kifeszítve kell felszerelni.

Rendezés:
Nézet: