Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GALAMBRIASZTÓ / 4 tüskés szalagra rögzített / 2 mm / 1000 mm / 1.4301

Cikkszám: GAR4SZ4T2
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Metmark Kft.
Árak megjelenítése

Leírás és Paraméterek

A TERMÉK

A Négytüskés szalagra rögzített galambriasztó rozsdamentes acélból készül (anyagminőség: 1.4301 , volt KO33). A V alakú, 2 mm átmérőjű tüskéket 25 mm-enként egy rozsdamentes acél szalagra hegesztik fel. Az acélszalag szélessége 20 mm és rögzítés céljából 10 furattal lett ellátva.  A tüskék csúcsai közötti fesztáv 55 mm és 150 mm között váltakozik, a tüskemagasság 105 mm. A termék hossza 1 m. A lefedési szélesség kb. 200 mm.

AZ ELV

A termék rozsdamentes acélból készül, így a korrózióállósága magas szintű, ami igen hosszú élettartamot és optikailag is szép látványt biztosít. A galambriasztó a galambok által jól felismerhető, ezért a galambok sérülése sem jellemző. A termék egy lemezollóval a kívánt méretre vágható.

AZ ELŐNYÖK

A négytüskés riasztó a termékeink közül a szélesebbik kivitel. Ezáltal nagyobb felületet véd meg. (keskenyebb kivitelt lásd: Kéttüskés galambriasztó) Felhasználható ablakpárkányokon, mellvédeken, falkiszögelléseken, erkélykorlátokon tehát olyan helyeken, ahol szélesebb felületeket kell lefedni. Mivel a tüskék sűrűbben helyezkednek el a szalagon, mint a kéttüskés riasztóknál, ezért a védeni kívánt felületen még jobb védelmet nyújt.

A FELSZERELÉS

A szalagra rögzített galambriasztó egy illetve több sorban szerelhető fel vagy kombinálható a Kéttüskés galambriasztóval is. A teljes felület lefedése esetén a “mögérepülés” elkerülhetõ és a galambok letelepedése lehetetlenné válik. A szalagra rögzített riasztó rögzítése a felületre történhet rozsdamentes csavarokkal, szegecsekkel a lemezen elhelyezett furatokon keresztül, vagy történhet ragsztással, melyhez speciális ragasztót ajánlunk. 1 tubus ragasztó 500 ml és kb. 10 méter felragasztásához elegendő.

0,37 kg/db