Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

Több mint 15 éves piaci tapasztalattal, beszállítóinkkal és vevőinkkel kialakított kiváló viszony eredményeként a megoldásokat adjuk Partnereinknek!

Cégünk 2002 novemberében alakult, kezdetben speciális fémtermékek forgalmazására. Az azóta eltelt időszakot a lendületes fejlődés folyamatossága jellemzi. A kezdő termékkörök kibővültek további ipari és más szektorokban használatos félkész és késztermékekkel, szolgáltatásokkal, komplett megoldások magvalósításával. Emellett a Közép- és Kelet-Európai régióban a jelenlétünk megteremtése bíztató terjeszkedési lehetőséget mutat. Fontosnak érezzük, hogy a térség minden országában képviseltessük magunkat, mindezt természetesen amellett, hogy termékeink minőségét megőrizzük és szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítsük. Cégünk igyekszik a meglévő piacok megerősítése mellett, új termékekkel további szegmenseket és felhasználási irányokat elérni. Napjaink egyik legjelentősebb kihívása a lehetőségeink kiaknázása révén és az integrátori szerepen keresztül a kivitelezési terület felvállalása.

A megnövekedett feladatokat tudásában és létszámában is komoly csapat látja el a központunkban, valamint a budapesti és szekszárdi telephelyeinken, illetve az osztrák vállalatunknál. Minden munkatársunk szakmailag teljesen felkészült, azonos területeken szerzett több éves külföldi, hazai és nemzetközi gyakorlattal.

Cégünk legnagyobb részt olyan neves és elismert gyártók kizárólagos képviselete, akik Magyarországon nem termelnek és Európa vezető fémipari vállalatai közé tartoznak. Emellett természetesen elhivatottak vagyunk a hazai cégek irányába is, mivel a velük történő együttműködés révén segítjük egymást és partnereinket. A szerteágazó beszállítói hátterünk az összes termékkörünk esetében igen komoly gyártókapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy minden megrendelés esetén az optimális megoldást nyújtsuk a legkedvezőbb árfekvés és magas minőség mellett.

Küldetésünket a következőképp fogalmaztuk meg.

Az új kihívásoknak megfelelve komplex megoldásokat kívánunk adni a speciális és standard termékekre, azok konszignálásán, átalakításán, készre gyártásán, feldolgozásán, házhozszállításán keresztül a komplett kivitelezésig. Egy kézben legyen összefogva és ötvözve a különböző területek profijainak tudása komplett folyamattá és egy egész egységgé.

Így közösen lehetünk:

A GYÁRTÓK ÉS KIVITELEZŐK JOBB KEZE